Firma noastră

Suntem o companie tanara din domeniul textil, a cărei principal obiect de activitate este producţia si distribuţia unei game largi de uniforme medicale si echipamente de protecţie, echipamente de munca, si uz special.

Compania noastra va ofera o gama variata de : Halate Medicale, Halate de laborator, Halate polare, sorturi, pantaloni, etc. Materialul folosit este de o calitate inalta, rezistent la multiple spalari, fara sa-si piarda culoarea sau calitatile initiale. Folosim Tercoturi, Docuri, CVC-uri, Fasuri, Polar, Softshell, Tesaturi ignifugate si antiacid, Benzi reflectorizante ignifugate si standard, de diferite densitati in functie de cerintele dvs.

 
Datorita faptului ca suntem producatori, avem disponibilitate pentru dezvoltarea unor produse speciale, la cerere, in functie de proiectele pe care clientii nostri le abordeaza.

Fabrica, depozitul nostru si show-room este amplasat in Ploiesti, Prahova si livrarea se face in 24 - 48 ore catre dumneavoastra. Livrarea poate dura pana la o saptamana, depinzand de volumul comenzii
Livrare este gratuita, incepand cu comanda de 1000 lei.

Ne puteti suna la 0758803085 si produsele noastre le puteti gasi pe www.catehalatul.ro

Produs marcat pentru comparare